ПРАЦЮЄМО НАД ЕКСПЕРИМЕНТОМ

28 березня 2018 року в Петрівському НВО відбувся науково-методичний семінар «Формування єдиного освітнього простору опорного навчального закладу», в якому взяли участь педагогічні колективи опорного закладу та філій. У ході семінару вчителі підвели підсумки формувально-корегуючого етапу науково-дослідної роботи регіонального рівня з проблеми «Становлення та розвиток мережі опорних шкіл в умовах децентралізації та формування освітніх округів у області».

Вєтрова А.С., директор НВО наголосила на актуальності проблеми створення та функціонування опорних шкіл в контексті децентралізації освіти. Роль філій у формуванні єдиного освітнього простору опорного навчального закладу розкрив у своєму виступі Лівак О.Л., завідувач Петрівської ЗШ І ст., філії КЗ «Петрівське НВО «ЗШ І-ІІІ ст.- гімназія». На проблемах формування освітнього середовища інтелектуально-творчої діяльності учнів в умовах навчального закладу нового типу акцентувала увагу Чирва І.М., заступник директора з НВР.

Ємець В.І. у своєму виступі привернула увагу присутніх до актуальних аспектів створення доступного освітнього середовища для впровадження інклюзивного навчання.

/Files/images/sveta_na_sayt/IMG_5159.JPG

/Files/images/sveta_na_sayt/IMG_5151.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.